Termeni și condiții - Treasure Galati

Termeni și condiții

Treasure Galați este o aplicație mobilă pentru explorarea interactivă a orașului Galați. Prin aplicația Treasure Galați toți utilizatorii pot participa la tururi sub forma conceptului internațional de treasure hunt pentru a descoperi locuri și povești ale orașului. Pentru parcurgerea unui tur utilizatorii trebuie să rezolve ghicitori și să deslușească indicii.

Aplicația mobilă Treasure Galați este disponibilă în Google Play și App Store. Este oferită de Asociația Open Hub, proiectul este cofinanţat de Primăria Municipiului Galaţi.

Site-ul web Treasure Galați este disponibil la www.treasuregalati.ro

Treasure hunt-ul digital jucat prin aplicație implică rezolvarea de indicii și ghicitori, poate fi jucat într-un număr nelimitat de echipe și persoane, are număr de locații, timp și durata diferite în funcție de jocul ales.

Indiciile sunt sub formă de text, imagine sau chiar ambele și conțin informații necesare sau obligatorii pentru a ajunge din locație în locație și pentru a finaliza turul.

Ghicitorile sunt întrebări cu variante de răspuns care trebuie bifate pentru a trece la următorul indiciu. Fiecare răspuns greșit vine cu o penalizare de timp pentru echipa.

Indiciile, ghicitorile, sau locațiile pot avea mici erori deși sunt verificate și testate. Dacă întâlniți astfel de erori, vă rugăm să le semnalați prin e-mail la contact@treasuregalati.ro

Responsabilitatea Open Hub și Treasure Galați este accesul utilizatorilor gratuit în aplicația noastră și la conținutul încărcat. Nu ne asumăm daune care s-ar putea produce în timpul unei misiuni atât asupra spațiului public, cât și asupra spațiilor private.

Deasemenea nu ne asumăm responsabilitatea asupra oricărui tip de injurii pe care un utilizator și le aduce către sine sau către altor utilizatori în timpul aplicației noastre. Conținutul și competiția aplicației Treasure Galați nu implică contact fizic.

Drepturi de proprietate intelectuală Aplicația Treasure Galați, site-ul web și conținutul sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi ale UE. Recunoașteți și sunteți de acord că aplicația, site-ul web și conținutul, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală asociate, sunt proprietatea exclusivă a Open Hub și Treasure Galați. Prin urmare, nu puteți elimina sau modifica nicio marcă de drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate încorporate în sau care însoțesc aplicația sau site-ul web.

Folosind aplicația și site-ul nostru web, sunteți de acord cu toți termenii noștri descriși aici și înțelegeți să acceptați toate condițiile noastre. Acești termeni pot suferi modificări.

Descarcă acum