Politica de confidentialitate - Treasure Galati

Politica de confidentialitate

Treasure Galați este o aplicație mobilă pentru explorarea interactivă a orașului Galați. Prin aplicația Treasure Galați toți utilizatorii pot participa la tururi sub forma conceptului internațional de treasure hunt pentru a descoperi locuri și povești ale orașului. Pentru parcurgerea unui tur utilizatorii trebuie să rezolve ghicitori și să deslușească indicii. 

Această politică de confidențialitate vă vă informa cu privire la modul în care protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

CINE SUNTEM NOI

Aplicația Treasure Galați este oferită de Asociația Open Hub, proiectul este cofinanţat de Primăria Municipiului Galaţi.

Informații juridice 

ASOCIAȚIA OPEN HUB , Str. Călugăreni 3, Bl. P1A, Ap. 1, Galați , România, CUI 34238202, cont RO85BTRLRONCRT0280526201 deschis la BANCA TRANSILVANIA

DATELE PERSONALE PRELUCRATE

Datele cu caracter personal, sau informațiile personale, înseamnă orice informație referitoare la o persoană care poate duce la identificarea acesteia.

Datele de identitate preluate de la utilizatorii aplicației Treasure Galați sunt adresa de e-mail, numele, prenumele și poza de profil (când vă conectați cu conturi Facebook sau Google)

Nu colectăm nicio categorie specială de date cu caracter personal despre dvs. Excludem detalii despre rasă sau etnie., convingeri religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, apartenența la sindicat, informațîi despre sănătatea dvs. și date genetice și biometrice . 

CUM UTILIZĂM DATELE DVS

Colectăm, folosim, transferăm și stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legile aplicabile și această Politică. Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul cu privire la prelucrarea datelor accesând secțiunea Profilul meu.

Datele dvs. despre contul dvs. de utilizator principal vor fi încărcate doar pe serverul care găzduiește aplicația noastră și sunt utilizate pentru a vă înregistra că utilizator nou. Accesarea informațiilor din aplicație nu este disponibilă fară a avea un cont de utilizator activ. Jocurile și tururile nu pot fi accesate decât cu un cont de utilizator activ, sau alături de o altă persoană care are un cont de utilizator activ.

Nu vom vinde datele dumneavoastră către terți. Există, totuși, anumite circumstanțe în care putem dezvălui, transfera sau partaja datele dumneavoastră cu caracter personal anumitor terți fără o notificare ulterioară a dumneavoastră, după cum se arată mai jos.

CERINȚE LEGALE

Putem dezvălui datele dumneavoastră dacă este necesar să facem acest lucru prin lege pentru a răspunde (de exemplu) la o citație sau la o solicitare din partea forțelor de ordine, a unei instanțe sau a unei agenții guvernamentale (inclusiv că răspuns la autoritățile publice pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii). ), sau în convingerea cu bună-credință că o astfel de acțiune este necesară pentru (i) a respecta o obligație legală, (îi) a proteja sau a apăra drepturile noastre, interesele sau proprietatea sau pe cele ale terților, (iii) pentru a preveni sau a investiga posibile infracțiuni în conexiunea cu Serviciile, (iv) acționează în circumstanțe urgențe pentru a proteja siguranța personală a utilizatorilor Serviciilor sau a publicului sau (v) a proteja împotriva răspunderii legale.

Vom păstra datele dumneavoastră personale atâta timp cât sunteți înregistrat pentru a utiliza aplicația.

Puteți distruge informațiile personale pe care le stocăm prin închiderea contului din aplicație. Pentru a închide contul, dați click pe butonul Șterge contul din secțiunea profilul meu a aplicației, sau dacă ne trimiteți un email în acest sens de pe adresa de email înregistrată în aplicație către adresa de email contact@treasuregalati.ro

Pentru informații suplimentare despre datele cu caracter personal prelucrate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@treasuregalati.ro .

Descarcă acum